PERFECT TAN

PERFECT TAN

Lirene PERFECT TAN Samoopalovací krém-sérum na obličej CARAMEL 50 ml

PERFECT TAN |50 ml
Vegan logoCruelty free logo

PERFECT TAN

Lirene PERFECT TAN Samoopalovací krém-sérum na obličej CARAMEL 50 ml

Veganský hydratační přípravek s organickou kokosovou vodou a 100% přírodním DHA Lehký příjemně aplikovatelný samoopalovací krém – sérum zajišťuje efekt přirozené opálené pokožky v každém ročním období. Již po první aplikaci dodává jemný zlatavý odstín a vyrovnává tón pleti. Při nanášení krému na pokožku se uvolňuje jemná karamelově-kokosová vůně. Krásné opálení pokožky vydrží 3-4 dny.


EFEKT GLOW SKIN – krém-sérum jemně pokožku rozjasňuje a dodává jí přirozený lesk.

2IN1 – spojuje v sobě funkci samoopalovacího přípravku a pečujícího séra!


Prokázaný účinek*:  

Vyživuje pokožku 100%

Zajišťuje rovnoměrné opálení bez oranžových tónů 89%

Rozjasňuje a sjednocuje tón pleti 78%


*výzkumy in-vivo .

Ingredience

KYSELINA HYALURONOVÁ

hloubkově hydratuje a chrání pokožku před ztrátou vody

ORGANICKÁ KOKOSOVÁ VODA

intenzivně hydratuje, vyživuje

OLEJ Z LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ

zlepšuje stav unavené a mdlé pleti

MAKADAMOVÝ A MANDLOVÝ OLEJ

vyhlazuje a zpružňuje pokožku

BAMBUCKÉ MÁSLO

regeneruje a posiluje

Používání

  • Rozetřete rovnoměrně na pokožce.
  • Aplikujte 1-2 krát týdně (nebo častěji).
  • Po aplikaci si umyjte ruce.

Inci

220817 Ingredients: Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dihydroxyacetone, C13-15 Alkane, Glycerin, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sodium Hyaluronate, Cocos Nucifera Water, Glucose, Hydroxyacetophenone, Corylus Avellana (Hazelnut) Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Behenyl Alcohol, Sodium Polyacrylate, Cetearyl Glucoside, Arachidyl Glucoside, Synthetic Fluorphlogopite, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Phytate, Tin Oxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Coumarin, CI 77891 (Titanium Dioxide), Mica, Caramel, CI 19140 (FD&C Yellow No. 5)